Sacha & Ingrid

Kwaliteit, draagbaarheid en originaliteit

Ons uitgangspunt is dat kinderen moeten kunnen buitenspelen zonder dat kleding in de weg zit. En waarom zou dit ten koste moeten gaan van het ontwerp? Bij Mon Petit Loup staat kwaliteit, draagbaarheid en originaliteit voorop. Dit komt tot uiting in de hoogwaardige stoffen en de verrassende prints.

Pure materialen 

Mon Petit Loup is ontstaan uit de behoefte voor een warme winterjas waarmee een kind lekker kan buitenspelen, zonder dat dit te kostte gaat van de kwaliteit en stijl van de jas. De keuze voor winterjassen van pure wol was dan ook snel gemaakt. Wol is van nature warm en ademend, hierdoor krijg je een jas die lekker warm is, maar niet ontzettend dik. Voor (jonge) kinderen is het nog lastig om hun lichaam op de juiste temperatuur te houden. De ademende kenmerken van wol helpen je kind om goed op temperatuur te blijven, ongeacht of het buiten warm of koud is. Uiteraard hebben we bij de ontwerpen er rekening mee gehouden dat je kind nog wel een dikke trui of warm vest onder de jas kan dragen, zonder dat je kind opgepropt in zijn of haar jas zit.

Mon Petit Loup

De jassen zijn ontwerpen door Ingrid Vuurman en Sacha Le Loux en zijn ontstaan uit de jassen die Ingrid heeft gemaakt voor haar kleindochter Luna. De vele leuke reacties hierop en het gemis van soortgelijke jassen in winkels heeft geleid tot oprichting van het merk Mon Petit Loup.

Ingrid en Sacha, moeder en dochter met passie voor kinderkleding zijn de drijvende kracht achter Mon Petit Loup.